Wandkast combinaties worden door ons uitsluitend op maat gemaakt. Er is zoveel mogelijk dat het handigste is om per email contact op te nemen of al een grove schets te mailen met afmetingen en wensen.

W 146:  Dit meubel met electrische haard is voorzien van een ingebouwde Faber opti mist cassette. De ingebouwde haard zit trouwens niet in de verkoopprijs. Zie https://www.faber-fires.eu/ voor diverse haarden.

W 123:  Dit wandmeubel is op maat gemaakt en bestaat uit 2 kasten en drie blinde planken. De lange kast is 362cm breed en de linker kast is 121cm breed. Blad is 4cm dik. Hoogwaardige afwerking. Ladebakjes in kleur meespuiten is optioneel. 

W 151:  Uit drie delen bestaat deze wand TV audio combinatie. De linker TV voorzetwand is 170cm breed en 190cm hoog. Rechter aanzetdeel corpus 3cm dik. Alle kabels zijn nu mooi weggewerkt.

W 98:  Deze wandcombinatie bestaat uit een zwevende kast en een open / dichte boekenkast voorzien van Amerikaans noten houtfineer. Laden zijn push to open. Houtfineer in diverse soorten verkrijgbaar.

W 19:  Dit wandmeubel bestaat uit twee zwevende kasten en zijn beide greeploos, op maat gemaakt en in hoogglans uitgevoerd. Veel opbergruimte. Alle fronten zijn opliggend. Legplanken zijn in hoogte verstelbaar.

W 166:  Roomdivider cq een boekenkast op maat. Hij bestaat uit twee volledig verlijmde delen die ter plekke in elkaar worden gezet. Geen constructie beslag zichtbaar, ook niet van boven. 22 mm dik. 10mm hoge sokkel.

W 150:  Dit zwevende wandmeubel bestaat uit vier seperate kasten van 60cm breed en 220cm hoog en 42cm diep. Ze worden door middel van kast verbinders aan elkaar vast gezet. Geheel op maat gemaakt. Heel veel opbergruimte!

W 132:  Combinatie van een media kast (270 bij 50 bij 40 hoog) met een vitrine kast (70 bij 35/25 en 145cm hoog). Voorzien van LED verlichting plus dimmer. Buitenranden en handgrepen zijn in verstek gezaagd. Alles naar wens van de klant.

W 27:  Combinatie van twee kasten en een blinde plank. De linker kast wordt in de rechter geschoven. De blinde plank is voorzien van een ingefreesde Hue LED strip. Zijdeglans gespoten. Ladebakjes kunnen ook in kleur meegespoten worden.