Tv audio meubels worden steeds belangrijker in de huiskamer. Als we tv kijken zitten we hier continue tegenaan te kijken. Wegwerken van kabels en apparatuur zijn aandachtspunten. 

T 66:  Dit op een 4cm hoge sokkel staande media meubel kenmerkt zich door de grote inschuifbare klep. Het blad is 4 cm dik. Alles geconfigureerd o.b.v. schetsen van de desbetreffende klant.

T 118:  Een speakerdoek klep en doorlopende fronten zijn kenmerkend. Dit model is te zien in Bovenkarspel. Speakerdoek is ideaal voor uw soundbar en andere apparatuur. Het is verkrijgbaar in diverse kleuren.

T 40:  Exclusieve high end mediakast met ronde laden. Afmetingen, Kleur en inschuifbare klep op maat. RVS pootjes 7cm hoog en 7cm doorsnede. Deze kast met ronde laden is ook populair onder de dressoirs, zie model FD 2.071.

T 35:  Inschuifbare kleppen zijn handig als je de kast vaak open wilt laten. De buitendiepte dient 12cm meer te zijn dan de buitenhoogte anders passen de kleppen niet geheel in de kast. De legplanken zijn in hoogte verstelbaar

T 10:  Dit audio meubel met 9 mm rand is voorzien van 3 kleppen voorzien van luidsprekerdoek. Aangezien de kleppen gemaakt zijn van aluminium zijn ze zeer licht en daardoor zijn er geen klepscharen nodig. De kleppen zijn 3 mm naar binnen geplaatst. 

T 41:  Deze greeploze zwevende kast  heeft verborgen binnen lades . Het blad is 3cm dik. Veel opbergruimte. Lade en blinde lade aan iedere kant. De legplank heeft een uitsparing van achteren en is in hoogte verstelbaar.

T 161:  Deze tv kast met lift bestaat uit een sokkel en 3 kasten. De linker kast is voorzien van speakerdoek. De tv lift kast in het midden is 70 cm diep en voorzien van houtfineer. Alles incl details naar wens. 

T 24: Om de tv in de kast weg te werken is een tv lift ideaal. De grootte van de tv bepaalt  grotendeels de indeling van de kast. Verkoopprijs is incl lift en montage van de tv aan de lift.

T 16:  High end media kast met antraciet grijs akoestisch doek. Bovenkant is voorzien van eiken houtfineer welke zwart is gebeitst zodat het beter bij de andere meubels van de klant past. Klepscharen zijn voorzien van instelbare rem.

T 160:  Deze beamer kast is op maat gemaakt. De kantelbare klep is mooi weggewerkt. Corpus is 3cm dik. De staaldraadjes zijn makkelijk strak te stellen. Tijdens het open doen wel met de hand begeleiden.

T 26:  De speaker is op basis van de afmetingen op maat ingebouwd. Lade in kleur RAL 7030 meegespoten. Blad is 36mm dik. Uitsparingen voor kabels etc voldoende om de dikke kabels weg te werken. Deuren en laden gaan open door er op te drukken.

T 70:  Deze hangende media kast is een kast met veel opbergruimte en voorzien van audio compartimenten. De lengte en het zwevende zorgt voor optisch voor meer ruimte. Het blad loopt door. Samenstelling op maat.

T 65:  Dit staande TV meubel heeft twee inschuifbare kleppen onder elkaar. De kast staat op een 2cm hoge naar binnen geplaatste sokkel. De binnenhoogte boven is 2cm minder de binnenhoogte onder. Ladebakjes lopen op Blum geleiders en ook in kleur leverbaar.

T 64:  Dit design media meubel heeft een inschuifbare klep en vanaf de zijkant ronde laden. De inschuifbare klep verdwijnt in zijn geheel in de kast. De naad tussen de ladefronten is 3cm. Deze kan ook dicht indien gewenst.

T 162:  Dit zwevende high end media meubel op maat wordt gekenmerkt doordat de speakerdoek kleppen naar binnen zijn geplaatst. Hij is voorzien van Wenge houtfineer en zwart speakerdoek. Alle zichtbare kanten in verstek gezaagd.

T 153:  Dit tv-meubel heeft ronde zijkanten. Corpus is 4cm dik. Kleur speakerdoek / Tv lift (zie verdere foto’s) naar wens. Ook afmetingen en kleur op maat uiteraard.

T 154:  Speaker / luidsprekerdoek is ideaal als U uw soundbar en andere apparatuur uit het zicht wilt hebben. Frame is van aluminium en gelakt en het speakerdoek is verkrijgbaar in diverse kleuren, zie https://shop.speakerenco.nl/luidsprekerdoek

T 163:  Zwevende lange kast voorzien van eiken houtfineer en een speakerdoek klep. Op maat gemaakt. Push to open laden aan de buitenzijden. Planken zijn in hoogte verstelbaar en versterkt. Blad 12 mm dik.

T 133:  Tv kast op maat. Met schuifplank en inschuifbare klep. Kleine laden met afwijkende kleur zijn voor de kleine zaken als afstandsbedieningen, baterijen en kabeltjes. Voorzien van tip on ladegeleiders.

T 029:  TV kast met draaibare RVS paal incl Vogel beugel (incl. verkoopprijs) waar tv aan kan worden gemonteerd. Ladenbakjes zijn in kleur meegespoten (excl. verkoopprijs). Kast staat op een naar binnen geplaatste sokkel van 3cm hoog.

T 138:  Dit tv-meubel heeft ronde  zijkanten en een inschuifbare klep en is op maat gemaakt. Corpus is 4cm dik. Voor wie iets bijzonders in zijn huis wilt hebben. Laden zijn optioneel in kleur te spuiten.