Salontafel afmetingen zijn belangrijk om ze goed in te laten passen. Binnen deze pagina staan diverse salontafels in diverse uitvoeringen ter inspiratie. U kunt ook Uw eigen ontwerp sturen om te laten verwezelijken.

S 67:  Indien uw salontafel een eyecatcher dient te zijn! Voorzien van een speciale harde laklaag. Staand op vier 10cm hoge RVS pootjes van 8cm doorsnede. Lagere zijdelen zijn erg praktisch voor afstandsbedieningen, brillen etc.
S 85:  Je kan er veel op neer zetten en op kwijt. De corpus van de salontafel wordt volledig verlijmd en daardoor zijn er geen montage naden zichtbaar. Speciale harde laklaag.

S 78:  Deze salontafel heeft een robuust uiterlijk door zijn 3cm dikke blad. Hoogwaardige afwerking. Speciale harde laklaag. Standaard staat hij op een 5cm naar binnen geplaatste sokkel. Ladebakjes kunnen tegen meerprijs in kleur worden gespoten.

S 94:  Deze design salontafel kenmerkt zich door het lijnenspel aan de bovenkant. Vergelijkbaar met geen enkele andere salontafel. Speciale harde laklaag. Uiteraard op maat. staand op vier RVS pootjes.

S 126:  Deze salontafel in verstek heeft lades die open gaan door erop te drukken. Speciale harde laklaag. Hij staat op een naar binnen geplaatste sokkel. Ladebakjes in kleur meespuiten is een extra.