Dressoirs hebben een belangrijke taak in huis. Behalve de praktische opberg mogelijkheden dienen ze er ook mooi uit te zien. Ze staan tenslotte midden in de woonkamer. 

D 89:  Dit model op maat wordt gekenmerkt door zijn eenvoud en strakheid. Acht RVS pootjes zijn 5cm hoog en hebben een doorsnede van 5cm. 

D 59:  Het kenmerkende van dit moderne dressoir op maat is de naar binnenvallende rand onder het 3cm dikke bovenblad. Fronten zijn in verstek gemaakt. Sokkel is 6 cm hoog en valt 6 cm naar binnen zodat kast strak tegen de muur aan kan staan. 

D 47:  Deze staande greeploze kast is voorzien van grote schuifdeuren. De schuifdeuren zijn 3 cm dik en lopen onder en boven op ingefreesde aluminium rails. 

D 71:  Dit design dressoir op maat wordt geleverd met een deur en Blum bodemgeleiders. De lade fronten hebben een radius van 10cm. Ladenbakjes kunnen optioneel in kleur worden gespoten.

D 79:  Het unieke aan dit design dressoir op maat is dat er kleine vierkantjes van 10 cm bij 10 cm in de deuren zijn gefreesd. De RVS pootjes zijn 10 bij 10cm. De legplanken zijn in hoogte verstelbaar.

D 80:  Kenmerkend voor dit exclusieve design dressoir zijn de ronde gebogen deuren en zijkanten. Mal wordt op maat gemaakt (zit in de prijs). Een echte blikvanger in uw woonkamer.

D 90:  Een merbau bovenblad geeft dit moderne dressoir een solide uitstraling. Ladebakjes zijn in kleur mee gespoten. Alles is door de klant vooraf grof geschetst en naar mij gemaild.

D 156:  Dit dressoir heeft een blad van eiken hout fineer. De oranje inzetschuifjes zijn er los erin gezet en kunnen eventueel na verloop van tijd in een andere kleur worden gespoten. Led verlichting in de onderkant is ingefreesd.

D 37:  Kast ontworpen door de klant. Hij hangt 20cm boven de grond. Contactdozen zitten in de kast verwerkt door de uitsparingen op maat. Voorzien van in hoogte verstelbare legplanken.  Ladebakjes kunnen optioneel in kleur worden meegespoten. Corpus 18mm of 36mm.