Dressoirs nemen een belangrijke taak in het huis in. Behalve de praktische opberg mogelijkheden dienen ze er ook mooi uit te zien. Ze staan tenslotte midden in de woonkamer. 

D 89:  Dit dressoir op maat wordt gekenmerkt door zijn eenvoud en strakheid. Fronten kunnen ook opdek of in verstek worden gemaakt. Acht RVS pootjes zijn 5cm doorsnede en 5cm hoog.

D 59:  Het kenmerkende van dit moderne dressoir op maat is de naar binnenvallende rand onder het 3cm dikke bovenblad. Fronten zijn in verstek gemaakt. Sokkel is 6cm hoog en valt 6cm naar binnen. 

D 47:  Dit staande greeploze dressoir op maat is voorzien van grote schuifdeuren. De schuifdeuren zijn 3cm dik en lopen onder en boven op ingefreesde aluminium rails. 

D 71:  Dit design dressoir op maat wordt geleverd met een scharnierende deur en Blum tandem uittrekbare bodemgeleiders. De lade fronten hebben een radius van 10cm.

D 79:  Het unieke aan dit design dressoir op maat is dat er kleine vierkantjes van 10 cm bij 10 cm in de deuren zijn gefreesd. De RVS pootjes zijn 10 bij 10cm. Vier legplanken in ieder compartiment in hoogte verstelbaar.

D 80:  Kenmerkend voor dit exclusieve design dressoir zijn de ronde gebogen deuren en zijkanten. Mal wordt op maat gemaakt (zit in de prijs). Een echte eye-catcher in uw huis.

D 156:  Dit dressoir heeft een blad van eiken hout fineer van Leeuwenburgh en de totale kast bestaat uit drie delen, linker kast, rechter kast en een blad. De oranje inzetschuifjes zijn er los erin gezet en kunnen  in een andere kleur worden gespoten.

D 37:  Kast ontworpen door de klant. Hij hangt 20cm boven de grond. Contactdozen zitten in de kast verwerkt door de uitsparingen op maat. Voorzien van in hoogte verstelbare legplanken.  Ladebakjes kunnen optioneel in kleur worden meegespoten. Corpus 18mm of 36mm.