Kantoor aan huis. Steeds meer wordt er thuis gewerkt. Aan de eettafel of aan een eigen bureau. Voor in de eigen woonkamer is het ook belangrijk dat het er goed uitziet.

K 46:  Dit bureau wordt in elke afmeting op maat gemaakt en in elke gewenste kleur zijdeglans of hoogglans gespoten. Speciale harde laklaag. Het laden / printer kastje worden ook op maat gemaakt en in de gewenste kleur gespoten.

K 22:  Bureau met een beenruimte hoogte van 60 cm. 45° kanten. Twee ‘flappen’ aan de onderkant om kantelen te voorkomen. Speciale harde laklaag. Dit zwevende bureau wordt op maat gemaakt. 

K 148:  Bureau is enigszins gelijk met de K 22. Deze heeft geen flappen aan de onderkant omdat hij hangt aan het voorzetbord van 4cm dik.

K 147:  Bureau in style. Hue LED verlichting netjes weggewerkt. Dit bureau is op maat gemaakt. Hij is in de gewenste kleur gespoten en met eiken houtfineer bekleed.

K 165:  Ordner kast op maat gemaakt in een opvallende kleur. Ronde zijkanten. De corpus is 4 cm dik. Opvallende verschijning in uw kantoor aan huis wat potentiële klanten aan zal spreken.

K 157: Dit staande tijdschriften / boeken rek is in verstek gemaakt. De randen zijn 4cm dik en hoogglans gespoten. Achterkant is zijdeglans gespoten. Voorkant eiken fineer. 

K 88:  Bureau met een elektrisch in hoogte verstelbaar werkblad. Het zitten is het nieuwe roken. Uiteraard in diverse maat voeringen verkrijgbaar. Bureau bestaat uit blad, linker en rechter deel welke ter plekke in elkaar worden gezet.

K 44:  Bureau met een beenruimte hoogte van 60 cm. 45° kanten. Drie ‘flappen’ aan de onderkant om kantelen te voorkomen. Speciale harde laklaag. Dit zwevende bureau wordt op maat gemaakt.  Blinde plank is optioneel, zit niet in de prijs

K 164:  Zwevend bureau c/q secretaire met uitklapbare werkklep en boven een inschuifbare klep. Boven en onder twee deurtjes voor ordners. Dit zwevende bureau wordt op maat gemaakt en in de gewenste kleur gespoten.