Thuis kantoor / diversenSteeds meer wordt er thuis gewerkt. Aan de eettafel of op een eigen bureau. Binnen deze pagina staan een aantal buro’ s en lockers welke bij  klanten afgelopen tijd zijn geplaatst.

K 46:  Dit bureau wordt in elke afmeting op maat gemaakt en in elke gewenste kleur zijdeglans of hoogglans gespoten. Speciale harde laklaag. Het laden / printer kastje worden ook op maat gemaakt en in de gewenste kleur gespoten.

K22:  Twee kasten naast elkaar geplaatst en verbonden. Alles in verstek (randen 45 graden). Op maat. Push to open laden aan de binnenzijde. Ze zijn mee gespoten. Planken zijn in hoogte verstelbaar en versterkt om doorzakken te voorkomen.

K 148:  De beenruimte hoogte van 64cm is net wat ruimer dan bij de FD 8.022. Dit kan door het 40cm hoge muurschot. Speciale harde laklaag. Dit zwevende thuis kantoor bureau wordt op maat gemaakt.

K 147:  Bureau in style. Led verlichting netjes weggewerkt. Dit bureau wordt op maat gemaakt en in de gewenste kleur gespoten of met houtfineer bekleedt.

K 165:  Ordner kast op maat gemaakt in een opvallende kleur. Ronde zijkanten. De corpus is 4 cm dik. Opvallende verschijning in uw kantoor aan huis wat potentiële klanten aan zal spreken.

K 157: Dit staande tijdschriften / boeken rek is in verstek gemaakt. De randen zijn 4cm dik en hoogglans gespoten. Achterkant is zijdeglans gespoten. Voorkant eiken fineer. 

K 88:  Bureau met een elektrisch in hoogte verstelbaar werkblad. Het zitten is het nieuwe roken. Uiteraard in diverse maat voeringen verkrijgbaar. Bureau bestaat uit blad, linker en rechter deel welke ter plekke in elkaar worden gezet (zit in de prijs)

K 164:  Zwevend bureau cq secretaire met uitklapbare klep en boven een inschuifbare klep en boven en onder twee deurtjes voor ordners. Dit zwevende bureau wordt op maat gemaakt en in de gewenste kleur gespoten.