Van schets –> naar offerte –> tot aflevering. Enkele voorbeelden:

De soundbar opbergen in de kast, inclusief alle kabels en rand apparatuur dat was hetgeen een klant uit Amsterdam wilde. Ook diende de kast aansluiting te hebben met het al bestaande designinterieur. Na diverse offertes (overigens gratis), gemail en telefoontjes etc is het resultaat daar. Ik vind de kast zo mooi en praktisch dat ik hem voor mezelf ook op maat heb laten maken. 


Het dressoir ‘D 79’ is precies wat een klant uit de Groningen wilde, alleen de afmetingen dienden iets te worden aangepast. Het dressoir dus geen 160cm maar 172cm. Tevens een rode kleur in zijdeglans. 


Een klant uit Rotterdam wilde graag een salontafel wat aanslooot met de stijl van zijn interieur. Hij moest lades hebben en open zijn om daar snel wat de krant of overige magazines neer te leggen. Ook moest gezien de opstelling van de bank en de tv aan bepaalde maten voldoen. De 7cm dikke randen geven de salontafel body. Na een paar aanpassingen die over en weer zijn gemaild is de salontafel in produktie gegaan.

Een tandarts in Amsterdam wilde in haar praktijk een mooie kast aan de muur. Voldoende diep en niet te dik omdat anders je er niet goed onder kan werken en het liefst ook wat opbergladen voor kleine zaken als pennen, papieren, brochures etc. Gezien de behoorlijke diepte en beperkte hoogte zijn onder aan de kast flappen gemonteerd die voorkomen dat de kast gaat overhellen na na verloop van tijd. Gelukkig kon ook de juiste kleur worden uitgezocht. deze moest matchen met de tekening aan de wand. Hieronder ziet U de eerste schetsen, vervolgens zijn er 3D plaatjes en specificaties van de kast gemaakt. Het laatste plaatje laat de kast zien in de praktijk.