Offerte aanvraag, all-in prijzen en levertijd: 

Offerte aanvraag / bestellen: 

U kunt uw eigen meubel configureren op basis van een bestaand model of geheel naar eigen ontwerp. Stuur uw wensen wat betreft afmetingen, samenstelling en eventuele specifieke details naar Erik@Furniture-D.nl.  Wij stellen binnen 1 a 2 werkdagen een vrijblijvende offerte op met specificaties, 3D plaatjes, prijs en levertijd.

Vaak dient de eerste versie aangepast te worden en naar aanleiding van uw aanpassingen stuur ik een tweede versie van de offerte, etc net zo lang totdat alles naar wens is. Een RAL kleurenwaaier of houtfineerwaaier per post kan door ons per post worden verstuurd. Om een aantal meubels in het echt te zien kunt U ook langskomen in de showroom in Bovenkarspel.

U bestelt door een 20% aanbetaling te verrichten. Voor aflevering nemen we contact met U op om samen een datum en tijd te plannen. Nadat het meubel is geplaatst en alles is afgesteld, wordt de resterende 80% per direct betaald.

All-in prijzen: 

Alle prijzen op de website zijn inclusief 21% BTW, bezorging, plaatsing/ophanging  en afstelling. Dit zijn op maat prijzen. Een iets grotere kast wordt dus iets duurder, een iets kleinere kast iets goedkoper.

Levertijd:

De levertijd is gemiddeld 11-13 weken maar wordt in de offerte aanvraag duidelijk vermeldt. Een en ander is afhankelijk van waar het bezorgd dient te worden en de grootte van het project.